We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.. (balk sluiten)
Over Zeelandhome.nl

.

Over Zeelandhome.nl

Zeelandhome.nl is een Middelburgs bedrijf en wordt geleid door een klein team met klantvriendelijkheid in onze achterhoofd. Onze verhuurders kennen onze service: snel een reactie en zo spoedig mogelijk een oplossing. Ook wij maken ook fouten, soms heel vervelende. Toch proberen we altijd open kaart te spelen waardoor met de meeste verhuurders een speciale band is ontstaan. Ongeveer 50% van de verhuurders gebruiken Zeelandhome.nl nu al 6 jaar of langer, een flink deel gebruikt Zeelandhome.nl al sinds het begin in 2001.

Zeelandhome.nl zag op 22-02-2001 het eerste levenslicht, voor die tijd een revolutionaire idee.
Door de jaren heen zijn er heel wat kopieën van Zeelandhome.nl gekomen op internet.
Zeelandhome.nl is in de afgelopen jaren sterk gegroeid qua mogelijkheden voor de bezoekers en verhuurders, waar vroeger alles door medewerkers van Zeelandhome.nl moest worden ingevoerd kunnen de verhuurders dit nu zelf doen, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Inmiddels zijn we aan de 5de versie van de website toegekomen.
Al jaren hebben we met de gedachte gespeeld om de website per seizoen een ander uiterlijk te geven. In november 2010 is dit verwezenlijkt. Grafisch artiest Alin Tanase heeft voor ons vier prachtige seizoensgebonden designs gemaakt. Verder heeft hij ook een nieuw logo voor ons ontworpen.
Al met al zijn trots op ons nieuw uiterlijk, zo kunnen wij de komende jaren weer vooruit met elk seizoen weer iets nieuws.

.